Pünkösdölés a Királyok városában

Kató néni virággal.jpg

Pünkösdi Virágálom Székesfehérváron, május 18-20.

Kilencedik alkalommal borulnak virágba Székesfehérvár Belvárosának köztéri szobrai és épületrészei. A virágkötők által megálmodott nagyszabású kompozíciókat ez évben a városban zajló Szent István Emlékév eseményei inspirálják. 

14. Kortárs Művészeti Fesztivál, május 16-20.

Jam Bory.jpg

A 14. alkalommal megrendezendő fesztivál a város rendkívűl gazdag művészeti kincseire és pezsgő kulturális életére épít. Színházi, irodalmi, képzőművészeti, tánc-és kortárs zenei programok zajlanak mindenütt.  A fesztivál legnagyobb szabásű rendezvénye a 15. Jam-Bory-vár, amely a MÉHKAS-Aula Kulturális Egyesület szervezésében zajlik és a Bory-vár adja otthonát.  Délután gyerekprogramok és különleges környezet várja a családokat és fiatalokat, délutántól estig zenei programok szórakoztatják a kultúra szerelmeseit.  A programot tűzzsonglőr bemutató és fényfestés zárja, amellyel a vár tornyait a legkülönbözőbb színekkel, mintákkal keltik életre.

Bővebb info a rendezvényekről: www.szekesfehervar.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr125304549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása