Várunk a Víz Világnapján a Tropicariumban!

2014. március 18. 16:10 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

GAB_8343_kicsinyített.jpg

 

Március 22-én a Víz Világnapja alkalmából Budapesten mutatkozik be a régiónk. Ha ellátogattok a Tropicariumba a szombati napon 10-17 óra között a bejárat előtti folyosón találkozhattok  velencei-tavi, komáromi és tatai kollégáinkkal, akik nyereményjátékokkal várnak benneteket.

A Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület kvízjátékot hirdet: a Velencei-tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. felajánlásával  az első 200 helyes kitöltő 1 fő részére szóló hajójegyet kap ajándékba! Érdemes tehát korán kilátogatni!

tata szobor kicsi.jpg

Komárom és Tata közös, vízzel kapcsolatos kérdéseket tartalmazó TOTÓ-val készül, a kitöltők között ajándékutalványok kerülnek kisorsolásra.

Szombati napra gyönyörű időt jósolnak a meteorológusok, ha  szeretnétek élvezni a tavaszi napsütést, akkor ajánlom figyelmetekbe a Velencei-tavi ingyenes hajózást http://itthonkozepdunantulon.blog.hu/2014/03/12/viz_vilagnapja_marcius  majd utána egy kis tekerést az új, tó körüli kerékpárúton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr345867808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása