Turizmus Világnapja

2014. szeptember 23. 11:18 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

tvn.jpg

Szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját Az idei ünnepség során szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos szerepet játszik az életünkben az utazás élménye.

Szombaton a régióban számos helyen kedveskednek a Tourinform irodákban dolgozó kollégák a vendégeknek a már megszokott mosoly mellett egy kis aprósággal.

Nézzük, hogy hol, milyen programmal készülünk szombaton:

Tourinform Komárom (Igmándi út 2.)

A Komáromi Turisztikai Egyesület jóvoltából 13 órától felfedezhetjük Komáromot. Indulás a Tourinform Irodától lesz, a többnyelvű városnéző sétára előzetes bejelentkezés szükséges a 34/540-590-es telefonszámon vagy komarom@tourinform.hu e-mail címen.

Tourinform Pápa (Márton István utca 10.)

A betérő vendégeknek nyakpánttal, tollal és cukorkával fognak kedveskedni.

Cím: Márton István utca 10.

Tourinform Sümeg (Kossuth Lajos utca 15.)

Az irodába látogatók tollat, zsírkrétát, könyvjelzőt, nyakpántot és agyagból készült Sümeg érmécskét kapnak ajándékba.

Tourinform Székesfehérvár (Hiemer-ház, Oskola u. 2-4.)

A királyok városába kirándulókat apró ajándékokkal (tollal és kulcstartó) várják.

Tourinform Tata (Ady Endre u. 9.)

Szombaton és vasárnapi is ingyenes gyalogos városnézésre invitálják a Tatára látogatókat. A város főbb látnivalóinak érintésével egy rövid megálló során az Öreg-tó partján fekvő Platán étteremben egy kis meglepetés várja a résztvevőket.

A túra indulásának ideje, helye: 09.27-28. 10 óra,  Tourinform Iroda

Tourinform Velence (Velence Korzó)

A betérő vendégeket a pultnál kóstolóval, kvíz játékkal, puzzle játékkal és ajándékokkal várják.

Tourinform Veszprém (Óváros tér)

Mivel a legkisebb közösség a család, ezért a Veszprémben régóta méltán kedvelt és ismert, a Bakony-Balaton Környezetvédelmi Oktatóközpont által szervezett „Sétál a család” programot kívánják bemutatni, népszerűsíteni a Turizmus Világnapja alkalmából. A helytörténeti séta során a részt vevő családok feladatlapot töltenek ki a látnivalókkal, az elhangzó információkkal kapcsolatban, s amelyik család a kitöltött feladatlapot bemutatja a Tourinform Veszprém irodájában, ajándékot kap.

 Az ingyenes sétára szombaton 10.30-12 óra között kerül sor. A túra 10.30 órakor indul a Tourinform Veszprém bejárata elől.

A körséta tervezett útvonala:: Óváros tér-Kapuváry-ház-Megyeháza-Kálvária-domb-Erzsébet liget-Iskola utca-Toborzó utca-Ranolder tér-Márkus lépcső-Óváros tér.

 

Az idén is legyen ünnep a Turizmus Világnapja!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr936723533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása