Ajándékötletek Közép-Dunántúlról a Camponában

2014. december 11. 15:59 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

karacsony_hatter_448141_61611_n.jpg

Már korábban írtam, hogy december 12-14. között "vendégeskedik" régiónk a Campona Szórakoztató-és Bevásárlóközpontban, abból az apropóból, hogy a még tanácstalan vásárlóknak ötletet adjunk az ajándékozáshoz.

Két partnerünk készül megvásárolható utalványokkal a hétvégére: péntektől vasárnapig a Komáromi Gyógyfürdő és szombaton a Forest Hills Hotel Zirc-Szarvaskútról.

A Komáromi Gyógyfürdő megközelítőleg 60 Celsius fokon előtörő forrás vizét 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították. Az uszoda, a termálvizes medencék  kellemes kikapcsolódást ígérnek, a gyógyulni vágyók igényeit gyógyászati részleg szolgálja. Télen a belső termálmedencéből szép kilátás nyílik a téli tájra, nagy élmény a meleg vízben ülve élvezni a hóesést.
A fürdő pihenőinek és közlekedő tereinek kialakításában dominánsan megjelenik a település – főként római - történelmi múltja,hiszen óriási régészeti lelet került elő városban: egy több mint 800 négyzetméteres római fürdőépület maradványai.

Ha meguntuk a termálvizet, irány az uszoda, ahol pár hossztól kellemesen felfrissül a szervezet.
A szauna forrósága a legnagyobb hidegben a legkellemesebb, de egész évben várják az elhivatott szaunázókat.
December 13-án kerül átadásra egy 20 személyes rönkszaunával rendelkező szaunakert, dézsazuhannyal, ivókúttal.  

szaunakert.JPG
A fürdő gyógyvize gazdag ásványi-anyag tartalmának köszönhetően fürdőkúrára alkalmas, amelyet gyógyászati kezelésekkel tehet teljessé. Jól képzett reumatológus szakorvosok egyénre szabva állítják össze a kezeléseket, továbbá ellenőrzik betegek állapotát. A kezeléseket szakképzett fizioterápiás asszisztensek, gyógymasszőrök végzik.
A fürdő gyógymedencéiben kalcium-magnézium-hidrokarbonátos, kloridos és szulfátos minősített gyógyvíz található.
www.komthermal.hu

 

forest_hills.jpg

A Bakony szívében, Zirc-Szarvaskúton található Forest Hills Hotel és Sportcentrum egész évben tárt kapukkal várja a pihenésre, csendre és a természet közelségére vágyó vendégeket.

A közel 50 hektáros bakonyi erdei környezetben fekvő hotel épülete 2007-ben nyitotta meg kapuit és 2013-tól négycsillagos biohotelként várja Vendégeit, 12 exkluzív franciaágyas szobáival (4 db standard franciaágyas, 6 db junior suite franciaágyas, amely szükség szerint kétágyassá alakítható, 2 db deluxe suite két külön hálószobás, franciaágyas), melyek a hotel emeleti részén kerültek kialakításra.

Itt található az ország egyik legszebb golfpályája, a világhírű Tom Tanto tervezte a hotel számára A kezdők a golf driving rangen próbálhatják ki a golfozást, a már gyakorlottabbak pedig a 2012. nyarán megnyílt európai szinten is egyedülálló 2x9 szakaszos golfpályán hódolhatnak szenvedélyüknek.

A komplexum része a két minőségi salakos teniszpálya is, azonban a teniszezés mellett kerékpározni is lehet és ha pihenésre vágyunk, akkor a wellness részlegen megtehetjük ezt.

A sókabin, a szaunák, a gőzkabin, a masszázsok egyaránt hozzájárulnak a maximális feltöltődéshez és a stressz oldásához.

www.foresthills.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr346975029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása