Fakanálforgatás ezerjó módra Móron

2015. április 24. 11:16 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

szentgyorgy_9db6ab669cff1e60bc53.jpg

Ugyan a főzőversenyre való benevezésről már lekéstél, de a kóstolásról és egy jó hangulatú buliról még nem! A hét végén érdemes ellátogatni Mórra, ahol a Szent György heti Vigasságok folynak a héten.

Szombaton a Lamberg-kastély parkjában "Ezerjó Fakanálforgató" borral készülő ételek országos főzőversenye lesz, melynek a neve is sokat mondó. Itt nemcsak az ételek készítése a fontos, hanem a csapatok felkészültsége és a tálalás is. Amíg az ételek készülnek, lehet válogatni a kézművesek portékái közül és kóstolni a Móri Borvidék termelőinek borait. Emlékül a legjobbakat akár palackba zárva haza is vihetjük, hogy később is fel tudjuk idézni a vidék ízeit. A vásárfiáról se feletkezz el!

A jó hangulatról a folyamatos bemutatók gondoskodnak, ahol lesz fúvószenekar, sportbemutató, kézműves játszóház, lovagi torna, zenés bábműsor, emléktúra a Vértesben, íjászverseny, balesetmegelőzési bemutató és természetesen az esti koncertek sem maradhatnak el.... A részletes programokat itt megtalálhatod: www.lambergkastely.hu

Ha úgy érzed, másnap is van benned elég erő és kitartás, jöhet a II. Ezerjó Félmaraton futóversenyen való részvétel, de legalábbi a drukkolás az indulóknak! A futás fáradalmait az esti Dumaszínház alatt ki is pihenheted!

Egy szónak is száz a vége: gyere el és legyél részese a sváb hagyományoknak te is! Viszlát Móron!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr597394294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása