Forgórózsa és Csutri Tatabányán

A Forgórózsa Népművészeti Központ és a Csutri Hagyományőrzők immár 5. alkalommal várnak Tatabányán 2 napon keresztül május 9-én és 10-én fesztiválozni. A kétnapos forgatag alatt lesznek koncertek, tisztaszoba kiállítás, Boszorkányudvar, hangszer kiállítás, Ludas Matyi szekérszínház, múlt századi vurstli, kézműves kirakodó vásár, borudvar, lacipecsenyés, Ki-Mit-Tud és természetesen népművészeti produkciók sora. Díszvendégek a doroszlói (Vajdaság / Bácska) és nagyecsedi (Szatmár) hagyományőrzők lesznek.

forgorozsa_fesztival.JPG

fotó: Csutri Hagyományőrzők

Az esemény több helyen kerül megrendezésre, ezért érdemes figyelni az információkat a www.csutri.hu oldalon. A részvétel ingyenes! Gyertek el Tatabányára fesztiválozni, majd kirándulni egy jót a Turul környékére, melyről ITT találsz egy kis ajánlót.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr637439804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása