Sör és Apátság?

Igen, Zircen ez hamarosan megvalósul, hiszen nyár közepétől, a régi hagyományok szerinti kézműves sör fog készülni. Az apátság pincéjében alakítják ki a sörfőző műhelyt, mely finom nedűjét júliustól kóstolhatjuk is.

_dsc7324_5_6_fused.jpg

A háromféle 'Zirci apátsági sör' receptjét hazai szakemberek állították össze, melyet nemcsak megkóstolhatunk, de meg is vásárolhatunk majd, és nem csak helyben, hanem Budapesten és több hazai nagyvárosban is. A főzde pedig a nagyközönség számára is látogatható lesz.

Zirc: még több infó és úti tippek itt.

Amíg a sörfőzde beindul, addig is érdemes lesz ellátogatni Zircre, például június 6-án arborétumi Virágszirom-bontogató játék lesz gyermekeknek. A játék során a főbejáratnál kapott matricákon látható növények helyét kell megtalálni és a térképre felragasztani. Ha mind megvan, indulhatsz is a játék fődíjáért! A résztvevő gyermekeknek és kísérőiknek ezen a napon a belépődíj 100 Ft / fő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr377502730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása