Városnézés garantáltan Veszprémben

2015. június 04. 14:01 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Veszprém neve sokak számára ismerősen cseng, aki még nem járt ott, annak is a "Királynék városa" történelmi emlékei kötelező tantárgyai során bevésődtek emlékeibe.

Ha érdekel a történelem, vagy megfakultak az emlékek és felelevítenéd azokat, vagy esetleg egy jó kis sétát szeretnél tenni a városban, szombaton, június 6-án 10.30-tól profi helyi idegenvezető közreműködésével gyalogos városnézés keretében közelebbről is megismerkedhetsz a település történelmi- és építészeti emlékeivel, látnivalóival.

A séta a veszprémi Tourinform iroda elől indul és az Óváros tér és a vár nevezetességeivel ismerkedhetsz meg. De az sem egy utolsó dolog, hogy a résztvevőknek a Mackó Cukrászda ajándék VeszKrémessel kedveskedik.

A VeszKrémesről többet megtudhatsz, ha ide kattintasz!

Ha sietsz és a vezetés előtti napig bejelentkezel, vagy megveszed a jegyet a Tourinform irodában, 10% kedvezményt kapsz! A Bakony-Balaton kártyával érkezők számára a séta ingyenes!

A részletekről érdeklődj a Tourinform irodában a 88/404-548-as számon, vagy az info@veszpreminfo.hu e-mailcímen.

 vp_tourinform_plakat_20150606-page-001.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr457517582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása