Kerékpárosbarátok lettek...

2015. július 21. 17:14 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Évente pályázatot nyújthatnak be a települések a 'Kerékpárosbarát település' cím elnyerésére. Az idén sem volt ez másképp, a régió települései közül többen jelentkeztek és el is nyerték a címet egy évre. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett pályázaton a településeknek a kerékpárral közlekedőkért tett intézkedéseit, fejlesztéseit kellett bemutatni, amellyel a települések a környezetbarát, fenntartható, mindenki számára elérhető egészséges közlekedési eszköz és életmód népszerűsítéséhez járulnak hozzá.

A régióból a megtisztelő címet Veszprém, Pápa, Tata, Velence, Iszkaszentgyörgy és Pusztaszabolcs kapta. Több település már nem először szerezte meg a 'kerékpárosok barátja' címet.

Veszprémben jelentős fejlesztéseket hajtottak végre a kerékpáros közlekedés népszerűsítése és a biztonságos közlekedés érdekében.  ITT találsz egy kis ízelítőt az útvonalakról a városban és környékén.

De nemcsak Veszprémben és környékén lehet tekerni, ITT megtalálod a régió további kerékpáros ajánlatait is, illetve a Velencei-tavat se hagyd ki, melyről további információt ITT találsz.

Jó tekerést!

_dsc6786_kicsi.jpg

Kép:© MT Zrt. Fotótár 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr557644778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása