Újdonságok a bakonybéli Csillagdában

2015. augusztus 04. 13:56 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A hely neve is már sokatmondó és amilyen különlegesen hangzik a Csillagda szó, olyan különlegességekkel is vár! Nemcsak nappal, de éjszaka is lehetőség van meglátogatni, hiszen akkor igazán érdekes az égbolt! (az éjszakai programokra regisztrálni kell!)

Sokat tanulhatsz, ha ellátogatsz a bakonybéli csillagászati ismeretterjesztő központba, mely most olyan újdonságokkal vár, mint az új planetáriumi film az esti programban "Acta Galilei" címmel, mely Galilei életét és felfedezéseit dolgozza fel.

A Mars tárlat is bővült újabb elemekkel: "Mars útikalauz stopposoknak". avagy mire készüljön egy marsturista, "Élet a Marson" - a vörös bolygó kék múltja ... és jövője, vagy "Idegenek a Marson", avagy felfedező robotok.

A kiállítás további olyan elemekkel bővült, mint touch screen asztal és meteorit simogató.

Mindezekről bővebben a Csillagda honlapján olvashatsz: www.csillagda.net

pannon_csillagda_2_800.jpg

Kép:© Pannon Csillagda 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr587678916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása