Barátságos főzőverseny...

2015. szeptember 10. 17:13 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A szeptemberi hétvégék telis-tele vannak jobbnál jobb programokkal, úgy tűnik, az időjárás is kegyes lesz hozzánk, így hadd ajánljak nektek ismét egy jó programot. Szeptember 12-13-án Székesfehérváron a "Lecsó utca" benépesül mindenre elszánt főzőcsapatokkal, drukkelekkel és ínyencekkel, akik az illatok csábításának engedve bográcsról-bográcsra járva kényeztetik ízlelőbimbóikat.

Ne csüggedj, ha nem jutottál be a főzőcsapatok közé, akik évről-évre extrém sokan vannak, mert a kóstolás mellett nagyszerű programok közül válogathatsz: a gyermekeknek lesznek gyermekfoglalkoztatók, játszóházak, körhinta, falmászás, zenészek és komédiások. A színpadon késő estig számtalan produkció váltja egymást és szombaton délután kiderül, ki étke bizonyult a legjobbnak és ki lett a Lecsó-király :-)

A vasárnap "értéknappá" változik és a Városház teret az őstermelők veszik birtokba, mellette lesz játékpark és játékos családi foglalkoztatók. Tegyél egy kellemes sétát a Fő utcán és a fúvószenekari koncerttől a táncházon át a közös felvonulásig részt vehetsz a forgatagban. A Barátság moziban pedig megnézheted a megye értékeiről szóló filmet.

További információt az esemény honlapján találsz: http://fehervarilecso.hu

 
 lecso_erteknapos_plakat_740.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr797774776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása