Korcsolyázás a Velencei-tónál egész télen? Igen!

2015. november 05. 13:40 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

jegpalya.jpg

Fotó: Velence Korzó -  ©velencekorzo.hu

November 6-ával nyílik Velencén a jégpálya és nyitva tart egészen a jövő év március 6-áig! A pálya az időjárástól függetlenül, nagysátor alatt üzemel, és folyamatosan gondozott jég, bérelhető korcsolyák, korcsolyaélezés és melegő vár benneteket. A pálya hétköznap és hétvégén is egyaránt nyitva tart majd.

Így már nem kell arra várni, hogy befagyjon a tó jege, elég ellátogatni a Korzóhoz és élvezni a gondozott pálya adottságait.

TIPP>>> A Velence Korzón november 8-22. között kézműves és kirakodó vásár lesz és az üzletek akciókkal várnak, majd különböző, változatos programokon vehetsz részt  az adventi hétvégéken is, ahol a környék települései, intézményei bemutatkoznak, karácsonyi műsorral várnak és közösen sor kerül a gyertyagyújtásra is. Kezd el időben a karácsonyi bevásárlást és hangolódj a szeretet ünnepére kellemes környezetben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr828052160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása