„Minden hónapban Bornap!” - Mikulásváró nyitott pincés est

2015. november 30. 15:19 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

bor_a_szoloben_dsc2192.jpg

fotó: MT Zrt. fotóarchivum

A móri Geszler család nyilt szívvel és tárt ajtókkal (majdnem) minden hónap egy szombatját bornappá nyilvánította, mely soron következő eseménye december 5-én, szombaton lesz. Mi más is lehetne a téma, mint a mikulásvárás, természetesen finom nedűkkel.

A 18 órakor kezdődő kötetlen borozgató est hozzávalói: Geszler-borok, barátok, jókedv! A belépés díjtalan!

A jó borok mellé (legalább 1 nappal előbb) megrendelheted a nyitott pincés csomagot, mely ínycsiklandó paraszttálat (kolbász, szalonna, lilahagyma, zöldség és friss kenyér), 1 pohár Móri Ezerjót, vagy gyermekeknek "gyerekbort" (szőlőlé), a híres móri kvircedlit és természetesen mindehhez pincejárást tartalmaz. Részleteket a honlapon találsz.

Ha ezt elmulasztod, a borlapról is válaszhatsz finomabbnál finomabb helyi nedűt a száraztól a félédesig, illetve a 2015-ös újborokból is kóstolhatsz már!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr978127572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása