Korcsolyázni jó....

2015. december 11. 16:40 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Még emlékszem, mikor gyerekkoromban alig vártuk, befagyjon a legkisebb vízfelület is, mert olyan jó volt csúszkálni. Erre sajnos hiába várunk, úgy tűnik, viszont annál jobb helyeket lehet régió-szerte felfedezni, ahol élhetünk e szenvedélyünknek, akkor, ha nincs az az igazi tél.

Székesfehérvár

A minap nyílt a Zenepavilon körül a Kori liget, amely talán az egyik legromantikusabb helyszíne a korcsolyázásnak. A 700 négyzetméteres pálya hétköznapokon az idei évben is előzetes bejelentkezés alapján az óvodás és iskolás gyermekeknek térítésmentes. A pálya mellett melegedő, büfé, öltöző és értékmegőrző található, illetve ha nem hoztál magaddal korcsolyát, a helyszínen is bérelhetsz.

koriliget_megnyito-0127.jpg

fotó: szekesfehervar.hu

Velence

A Velencei-tónál sem kell várni arra, hogy a tó vize befagyjon, hiszen Velencén, a Korzón felállított sátorban egészen márciusig lehet ennek a téli sportnak hódolni. Melegedő, büfé és kölcsönző itt is rendelkezésre áll. Érdemes a látogatást összekötni egy kis sétával a Korzón, ahol különböző programok, kirakodóvásár, üzletek és kávézó csábít.

Mór

Móron a jégpálya várhatóan december 17-től vehető igénybe, a Radnóti Miklós Általános Iskola udvarán, a hét minden napján.

Veszprém

Veszprémben az Intersport Jégpályán van lehetőség korcsolyázni a közönségkorcsolya időpontokban. Itt van hokisuli, korcsolyaoktatás, kori élezés, bérlés és programok is, melyről a helyszín honlapján tájékozódhatsz.

kori_veszprem_jegkorcsolya_fesztival_10_20131216_2004880393.jpg

fotó: veszpremhockey.hu

Várpalota

A jégpálya a Bányabekötő úton található és a hét minden napján nyitva van. Az aktualitásokat a honlapon megtalálod.

Tata

Tatán jégsátor került felállításra a Kőkutiban, ahol hétvégente korisuli is van. Érdemes a helyszín facebook oldalán informálódni a pályabeosztásról és a lehetőségekről előre.

Tatabánya

Tatabányán a műjégpálya a Vágóhíd úton keddtől vasárnapig meghatározott turnusokban vehető igénybe, melyet a jégbüfé kínálata tesz még kellemessebbé. E mellett korcsolyabérlés és élezés is elérhető a helyszínen. Részletekről a honlapon találsz további információt.

Pápa

Pápán a felújított Fő tér vár a hidegre, hogy indulhasson ott is a korcsolyázás, de reméljük hamarosan ott is örülhetnek majd a téli sportok szerelmesei.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr518156630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása