Téli ízek a Gasztrosétányon!

2016. január 20. 10:58 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Január 23-án ismét benépesül a Gasztrosétány Etyeken. Ezúttal a farsang időszakában a tüzes italok és a disznótor lesz a főszerepben.

teli_etyeki_piknik1.jpgfotó: Etyeki Piknik

Készísd fel az érzékeidet, mire kiérsz Etyekre, a gasztrosétányra, ahol pincéről-pincére haladva különböző finomságokkal találkozhatsz. Az egyik leglátványosabb dolog talán a disznótor lesz, amibe be is kapcsolódhatsz (arra érdemes előre regisztrálni). Kipróbálhatod a pörzsölést, a pörcsütést, a kolbász- és hurkatöltést vagy a pecsenyesütést is!

De Etyeken elmaradhatatlan természetesen a bor, amiből a jellegzetes fehér mellett a legjobb vörösborokból és pezsgőkülönlegességekből is kóstolhatsz, mellette megízlelheted a házi kocsonyát, a gourmet sonkát, a méteres kalácsot és a kézműves csokoládét is. Na, meg ezen kívül sok mindent még!

Készülj jó kis lábbelivel és öltözködj rétegesen, mert sok-sok jó hely és nézni-kóstolni való vár!

Nem maradhatnak el a fülnek és léleknek való dolgok sem, így eljönnek Etyekre a Fölszállott a páva ismert művészei is.

Részletes programot az esemény weboldalán oldalán találsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr878283322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása