Január 23-án ismét benépesül a Gasztrosétány Etyeken. Ezúttal a farsang időszakában a tüzes italok és a disznótor lesz a főszerepben.
fotó: Etyeki Piknik
Készísd fel az érzékeidet, mire kiérsz Etyekre, a gasztrosétányra, ahol pincéről-pincére haladva különböző finomságokkal találkozhatsz. Az egyik leglátványosabb dolog talán a disznótor lesz, amibe be is kapcsolódhatsz (arra érdemes előre regisztrálni). Kipróbálhatod a pörzsölést, a pörcsütést, a kolbász- és hurkatöltést vagy a pecsenyesütést is!
De Etyeken elmaradhatatlan természetesen a bor, amiből a jellegzetes fehér mellett a legjobb vörösborokból és pezsgőkülönlegességekből is kóstolhatsz, mellette megízlelheted a házi kocsonyát, a gourmet sonkát, a méteres kalácsot és a kézműves csokoládét is. Na, meg ezen kívül sok mindent még!
Készülj jó kis lábbelivel és öltözködj rétegesen, mert sok-sok jó hely és nézni-kóstolni való vár!
Nem maradhatnak el a fülnek és léleknek való dolgok sem, így eljönnek Etyekre a Fölszállott a páva ismert művészei is.
Részletes programot az esemény weboldalán oldalán találsz.