Éjszaka a jégpályán és egyéb kori tippek a hétvégére

2016. január 22. 12:48 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

És eljött a pillanat, amikor még egy jó dolog kapott egy éjszakát magának. Január 23-án rendezik meg első alkalommal a Jégpályák Éjszakáját, amikor ingyenesen, vagy kedvezményekkel mehetsz korizni. Lássuk, a régióban melyek ezek a helyek!

 jegpalyak_ejszakaja.jpg

 

Ajkai Jégpálya

A pálya 9.00-21.00 között tart nyitva, majd 22.00-02.00 díjtalanul vehetsz részt a jégdiscoban!

Székesfehérvár 

Két helyen is hódolhatsz szenvedélyednek:

ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok: 16 órától a Fehérvár AV19 Csíkszereda Sportklub elleni MOL Liga mérkőzést tekintheted meg ingyenes belépéssel, 18 órától pedig a jeget is birtokba veheted, ahol igazi házibuli zenékre "rophatod" a Jégdiszkóban egészen 22:00 óráig.

A Zichy ligetet is választhatod, ahol meghosszabbított nyitva tartással, egészen éjfélig vár a Kori Liget. 22 óráig normál díjszabásért csúszkálhatsz, az utolsó két óra alatt pedig 200 forintért léphetsz a jégre.

Tatai Városkapu Jégsátor a Kőkútiban

Pénteken Jég -Zene - "Jég"virág Fesztivál  lesz éjszakai korizással és programokkal, de ha nem férsz be péntek éjjel, szombaton a Jégpályák Éjszakáján csúszkálhatsz kedvedre.

 

Tatabányai Műjégpálya

17.00 - 23.00 között meghosszabbított turnuson vehetsz részt , ahol a hangulatról DJ Purebeat és DJ Sinyo gondoskodnak. A rendezvény ideje alatt kísérő jegy nem váltható és a kedvezmények (családi jegy, bérlet) sem érvényesek! A rendezvény közben 20.30 - 21.00-ig szünet (jégfelújítás) lesz.

Várpalotai Jégpálya

17 órától Blach Rose szinkronkorcsolya, 20 órától pedig jégkorong bemutató lesz, melyekre (17-19.30 között) 400,- forintért válthatsz belépőt, majd 20-24 óra között ingyenes a pályára lépés.

Velence Korzó Jégpálya

A pálya éjfélig tart nyitva, melyet belépőjeggyel látogathatsz, azonban a korizáshoz a jó hangulatról az este folyamán DJ gondoskodik és a karszalagod bemutatásával a Pibistroban ajándék forró teát és forralt bort kínálnak. Ha nincs korid, akkor se bánkódj, mert a helyszínen bérelhetsz is!

További korcsolyázó helyek a régióban, amit hétvégére ajánlunk:

Velencei-tó

Figyeljétek a híradásokat, mert nagy valószinűséggel a Velencei-tó jege a hétvégére eléri a biztonságos vastagságot és lehet rajta korcsolyázni a kijelölt helyeken, mint az Agárdi Popstrand - Jégpálya, ahol korcsolya és fakutya kölcsönző, melegedő és büfé is vár. E mellett lehetséges, hogy Velencén, a Korzó melletti partszakaszt is megnyitják majd, így érdemes arrafelé is elnézni.

Pápa

A város Fő terén található a jégpálya, ahol büfé és melegedő, korcsonyaélezés és -bérlés is van, sőt a gyermekeknek pingvin segít a koritanulásban. A pálya 10-12-ig, 13-15-ig, 16-18-ig, 19-21 óráig tart nyitva naponta. A hétköznap váltható jegyek kedvezőbbek, de van családi és csoportos jegy is, bár az utóbbihoz be kell jelentkezni. A pálya használata  5 éves korig ingyenes. További infot a jégpálya facebook oldalán találsz.

Mór

Móron a jégpálya a Radnóti Miklós Általános Iskola udvarán található, a hét minden napján nyitva tart.

Veszprém

Veszprémben az Intersport Jégpályán van lehetőség korcsolyázni a közönségkorcsolya időpontokban. Itt van hokisuli, korcsolyaoktatás, kori élezés, bérlés és programok is, melyről a helyszín honlapján tájékozódhatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr498301194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása