Torkoskodjunk februárban!

2016. január 28. 14:48 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Február a farsang, a vígasság, a disznótor, a télűzés hónapja. Február 11-én pedig országosan torkoskodhatunk a Torkos Csütörtök alkalmával. A néphagyomány szerint ugyan ez a húsvétot megelőző 40 napos böjt megkezdése utánra esik, de ezen a napon ismét lehet húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából.

tcs2016_hun_900px.jpg

Régió-szerte számos helyen kóstolhatjátok az éttermek konyháinak remekét kedvezménnyel! Az idei évben azonban az alkoholos italokra nem vonatkozik a kötelező érvényű 50%-os kedvezmény, ezt vegyétek figyelembe :-), de a finom vacsora mellé egy jó pohár bor jól esik.

A résztvevő helyszíneket a torkoscsutortok.itthon.hu odalon az étteremkeresőben megtaláljátok, térképesen, vagy régiónként egyaránt. A lista február 9-ig még folyamatosan bővülhet!

A 11. alkalommal meghirdetett akció a "Gasztroélmények Éve 2016" tematikus év nyitánya, tehát készítsétek az ízlelőbimbóitokat, mert az év során számos kitűnő gasztroélményben lehet részetek!

Figyeljétek a híradásokat és vegyetek részt az ízutazáson!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr578321576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása