Heti tipp a karnevál jegyében

2016. január 29. 14:22 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Nem tudod, a hétvégén merre indulj, de egy kicsit kimozdulnál? Vedd az irányt a Velencei-tó felé, ahol egész hétvégére tervezhetsz!

Szombaton egész napos karneváli hangulatban töltheted a napot Velencén, ahol télbúcsúztató farsangi felvonulás, kirakodó vásár, alkotóház, tánzház, party és jókedv vár. Fokozza az izgalmakat Schirilla György csobbanása  a Velencei-tóban, majd az esti órákban a tűzzsonglőrök bemutatója. Ha érdekel, kattints ide a részletekért.

busotanc.jpgfotó: Velencei-tó Turizmusáért Egyesület

A karneváli hangulatban még csábít a tél egy kis korcsolyázásra? Itt Velencén a fedett koripályán nyugodtan megteheted, akkor is, ha az idő már nem alkalmas a szabadtéri korcsolyázásra. Az sem baj, ha nem készültél, korcsolyát a helyszínen is tudsz bérelni!

Mindezek után jól esik egy kis meleg merülés? Velencén, Gárdonyban vagy Agárdon is megteheted!

A Velencén található négycsillagos szálloda spa and wellness részlege kitűnő élményekkel vár: élménymedence, gyógyvizes medence, medence tópanorámával (bentről a melegből tekinteni a barátságtalan kinti világra már nem is olyan rossz), gyermekmedencék, tópanorámás jakuzzi és természetesen a télen gyógyvízzel töltött kültéri kis élménymedence! A szaunapark változatos világa remek helyszíne az egészségmegőrzésnek: finn szauna, kombinált bioszauna fényterápivál, infrakabin, gőzfürdő, sókamra, tepidárium, Kneipp-taposó, jégkút, merülőmedence. Felöntések a finn szaunában és a gőzfürdőben is vannak, melyről bővebben ITT találsz információt. Kedvezményes wellness csomagajánlatokkal pedig még több élményben lehet részed!

Agárdon elmerülni a kellemes termálvízben, mely ellazít, hmm, nagyon jó. Nem is beszélve a gyógyhatásokról! A bátrabbaknak ajánlom a kültéri medencét is! E mellett a szaunakertben infra- és finn szauna, levendulás kabin, gőzkabin, pihenőtér, 6 személyes hidromasszázskád kényeztet. Érdemes figyelni a szaunafelöntések időpontjait, amely további kellemes élményben részesíthet, melyről részletesen ITT tájékozódhatsz. Különleges a pótszilveszter (pezsgős), az influenza elleni ( menta-gyömbér-eukaliptusz) és a téli varázs (citrusos-fűszeres-jeges).

Gárdonyban egy hajónyi élmény vár a Vitalitáriumban, ahol infraszauna, gőzkabin, szanárium, tepidárium, thermo spa masszázs ágy, napfényfürdő, sókamra, relax szoba, jégkút és trópusi élményzuhany adják a kikapcsolódás lehetőségét. Hogy mi is az a szanárium és mit takar a trópusi élményzuhany, ITT olvashatsz bővebben. A szálloda aktuális csomagajánlatait pedig ITT találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr678329784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása