Ünnepi városnézés Veszprémben

2016. március 10. 16:10 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Az ünnepi hétvégén garantált idegenvezetéssel ismerheted meg a várost, méghozzá helyi, profi idegenvezető segítségével. A március 13-án, vasárnap 10.30-kor a Tourinform iroda elől induló séta során az Óváros tér és a vár fedi fel titkait szakavatott vezető segítségével.

Ha részt veszel a túrán, részvételi jegyed felmutatásával a Dubniczay-Palota - László Károly Gyűjtemény megtekintésére a teljes árú belépőjegy árából 50% kedvezményt kapsz az idegenvezetés napján.

A 2 órás sétáról a veszpreminfo.hu oldalon találsz részleteket. Érdemes előre gondolkodni és mihamarabb bejelentkezni, vagy elővételben megvenni a jegyet, mert akkor 10% kedvezmény üti a markod.

A Bakony & Balaton kártyával rendelkező turisták ingyenesen vehetnek részt!

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

garantalt_veszprem_seta_20160313_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr158460406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása