„Szerintem a befőzés remek dolog, megmenti a nyarat, palackba zárja, tartósítja. Talán mondhatom magamról, hogy a befőzést én egy kicsit másképp teszem, igyekszem lefújni róla a mesterségesen rátelepedett port, új, modernebb köntösbe öltöztetem, új íz kombinációkat kreálok, mert ez számomra kihívás, amit élvezek, nagyon.” - kezdi bemutatkozását Zsusska.
fotó: Zsusska facebook oldala
A földrajz, valamint marketing diplomával rendelkező háziasszony munkahelye megszűnésével kapott a lehetőségen, hogy álmát megvalósítva és fejest ugorva az ismeretlenbe, önálló lábra állva őstermelő és kistermelő legyen: házi készítésű lekvárokat és szörpöket készítsen.
Kitartással, munkával és sok szeretettel a munkája iránt elérte, hogy a hobbija lett a munkája, vagyis a munkája lett a hobbija :-) És ez a termékein is érezhető, mert nemcsak a gyümölcsöket, de szíve egy darabkáját is az üvegekbe zárja.
fotó: Zsusska facebook oldala
A termékeihez nem használ mesterséges színezőket, tartósítószert, vagy egyéb adalékokat. Vannak teljesen cukormentes és nyírfacukorral készült termékei is.
A befőzés során nemcsak a klasszikus, hagyományos szilvalekvár és sárkabaracklekvár, vagy cseresznyebefőtt vonalat képviseli, mert szereti a természet, az erdő-mező gyümölcseit is üvegbe zárni, mint a csipkebogyó, naspolya, vagy a galagonya. Kreativitását és innovációs ötleteit pedig a rumos meggylekvár, rozmaringos almadzsem, vagy az étcsokoládés körtelekvár vonalon éli meg.
fotó: Zsusska facebook oldala
Termékeit nemcsak üzletek polcain, hanem termelői piacokon, vásárokon is megtalálni. Minderről folyamatos, friss információkat facebook oldalán oszt meg.