Mutasd magad és tedd láthatóvá Veszprémet - selfie- és videópályázat

2016. április 05. 09:05 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Ismered Veszprémet és szeretsz selfit készíteni? Akkor készíts néhányat séta közben, vagy kedvenc kávézód teraszán, vagy a Séd völgyében. Majd válaszd ki belőlük a neked legjobban tetszőt, küldd be április 20-ig és legyél te a város legjobb arca!

Fotód felkerül Veszprém hivatalos turisztikai honlapjára, a veszpreminfo.hu-ra, Veszprém Facebook oldalán pedig on-line szavazatokat gyűjthetsz be. A legjobbak a 3. Turisztikai Szezonnyitón kerülnek díjazásra április 24-én.

További információt a selfie pályázatról ITT találsz.

veszprem_selfie.JPGforrás: veszpreminfo.hu

Ha selfie helyett inkább videot szeretsz készíteni, akkor nevezz be a "Tedd láthatóvá Veszprémet" pályázatra. Készíts min. 15, max 90mp hosszú videót és töltsd fel a YouTube-ra, vagy a Vimeo-ra és a linket küldd be!

Pályázhatsz a

  • Valódi romantika kategória
  • Tavaszi pillanatok kategória
  • Királynék nyomában kategória
  • Az én városom kategória

valamelyikére.

A határidő itt is április 20. és a beküldött videok a veszpreminfo.hu oldalon, a város hivatalos turisztikai honlapján, valamint Veszprém Facebook oldalán is megjelennek. A legjobbaknak a díj április 24-én, a Turisztikai Évadnyitón kerül átadásra.

Rajta, engedd el a fantáziádat és kreatívkodj a városban! További részleteket ITT találsz!

veszprem_video.JPG

forrás: veszpreminfo.hu 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr748559042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása