Mesterhármas a Velencei-tónál, avagy KoncerTÓ első alkalommal

2016. június 23. 10:33 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

koncerto_banner_580x250px_v2.png

A mai nappal kezdetét veszi a háromnapos komolyzenei koncertsorozat a Velencei-tónál, mely több helyszínen zajlik: Velencén a Szent István király templomban, a kikötőben, háttérben a tó nyújtotta díszlettel és a nemrégiben felújított kápolnásnyéki Dabasi-Halász kastélyban.

A koncertsorozat alatt fellép Érdi Tamás Prima Primissa-díjas zongoraművész, itt lesz a Klassz a Parton rendezvényeiről is méltán híres Óbudai Danubia Zenekar, és az Ewald rézfúvós együttes, de ha ahhoz van kedvünk, zenekari előadásban hallgathatjuk kedvenc filmjeink betétdalait, ahogyan azt néhány hete Hans Zimmer prezentálta Budapesten. Sőt, még itt sincs vége a történetnek, a június 25-i, 19 órás előadás a gyerekeknek szól és az interaktív Mozart-est mindenki számára emlékezetes lesz, sokkal több mint egy szimpla koncertélmény.

A teljes programért és a további részletekért kattins az esemény facebook oldalára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr808834290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása