Keddtől mi is ott leszünk az EFOTT-on

2016. július 11. 17:06 - Tencsi

Július 12-én, a Velencei-tónál vesz startot az EFOTT. A fesztiválon már a nyitónaptól kezdve pörögnek a programok, az első nap DJ Dominique, a Kozmix és Kis Grófo is fellép. De nem csak a koncertek miatt érdemes kilátogatni a partra: rengeteg civil szervezet, egyetem, sőt, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség is izgalams meglepetésekkel készül.

Az EFOTT, leánykori nevén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója - ehhez méltóan pedig sok-sok turisztikai és sportprogrammal is kedveskedik a látogatóknak. Kipbólálhatjuk a strandkézilabdát, versenyeznek az eős emberek, de megtudhatjuk az is, mi a poolball vagy a vízi röplabda.

efott.jpg

Kép: Facebook/EFOTT

A zene kedvelőit 12 helyszínen várják majd a legnevesebb hazai és külföldi fellépők, akik közül sokan egyedi és különleges, direkt az EFOTT-ra szánt produkciókkal készülnek. PASO például filmslágereket ad elő, a 30Y koncertje alatt fiatal képzőművészek készítenek installációt a fesztiválról, a Wellhello pedig táncosokkal egészül ki a fellépése erejéig. A Rudimental e-mailben is üzent a rajongóknak a szervezőkön keresztül:

‒ Fantasztikus közönség, kiváló kaja és finom sör – nekünk ezt jelenti Magyarország! Az EFOTT főiskolás, egyetemista közönségének pedig három dolgot tanácsolnánk: srácok, ne igyatok túl sokat, élvezzétek ki ezeket az éveket, és kössetek barátságokat!

Mautner Zsófi és Széll tamás főzőshowal érkezezik Velencére, de lehetőség lesz arra is, hogy a látogatók a kedvenc zenekaraikkal beszélgessenek. A fesztiválnak helyet adó Északi-strandon lesz vízvételi lehetőség, öltöző, zuhanyzó, sőt, strandröplabda pálya is, a sokáig maradók pedig kipróbálhatják, milyen az éjszakát a fesztiválszezon slágerében, kapszulahotelben tölteni.

 A 10 legjobb vízi járgány nyárra a - nem csak a Velencei-tavon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr338881224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása