Heti ajánló: VeszprémFest és Rozé, Rizling, na meg a Somló Hegy Hangja

2016. július 13. 16:43 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A zene és a bor kedvelői kitűnő programokra lelnek Veszprémbe látogatva, ahol javában folynak a Rozé, Rizling és Jazz Napok programjai: az Óváros téren 30 borász kínálja kitűnő nedűit és minden este 18 órától jazz, blues, vagy funky koncertek várnak egészen július 17-ig. Még nem késtél le róla, irány az Óváros tér, akár már ma!

 

Indulnak a VeszprémFest nagysikerű programjai is, melyek vasárnapig szintén kitűnő estéket ajánlanak. Érdemes figyelni az esemény honlapját az esetleges helyszínváltozások miatt! Olyan nevek fémjelzik az idei évet, mint Gregory Porter, Lisa Stansfield, Jamie Cullum és aThievery Coreporation.

Kis kedvcsináló: 

Ráadás a hétvégére a Somló Hegy Hangja, ahol megelevenednek az élő értékek a Somló-Ság kulturális tengelyén. A hétvégén, július 16-17-én Somló Séd Dülöngélő lesz, a családi pincészetek borfesztiválja, mely alatt a szombati napon a Somló-hegy tetején, a kilátó melletti réten nagyszabású Csík Zenekar koncert vár!

Ha még nem jártál a Somlón, egy kis ízelítő:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr818885322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása