VelencE-Busz 2.0

2016. július 15. 13:40 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Eddig is nagy sikere volt a Velence különböző pontjai között közlekedő elektromos golfbusznak, azonban most nemcsak a helyszínek, de a buszok száma is növekszik!

velence_busz.jpgfotó: Velence Busz

Továbbra is igénybe tudod venni a helyijáratként közlekedő 14 személyes buszt keddtől vasárnapig, méghozzá csupán 100 forintos viteldíjért, függetlenül attól, mennyi megállót mész. De e mellett újdonság, hogy egy 17 személyes golfbusz külön megrendelésre távolabbi célpontokra is elszállít: rendelhetsz buszos túrát a pákozdi Katonai Emlékparkba, az Agárdi Plinkafőzdébe, a pákozdi Lics Pincészetbe, de az agárdi L. Simon Borászatba is.

És ráadásul a csomag ára nemcsak az utazást, de a programon való részvételt is tartalmazza, mint pl. a bor- és pálinkakóstolót vagy a bemutatót. Keresd a folyamatosan frissülő információkat a facebook oldalon vagy a honlapon!

TIPP>>> Ne feledd a Velencei-tó Turisztikai Kártyát az utazásodhoz!

Gyűjts élményeket a Velencei-tónál!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr378891412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása