Mesés hétvége Veszprémben

2016. szeptember 14. 14:46 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A Kabóca Bábszínház fesztiválhelyszínné alakul a hétvégén, mégpedig mesés helyszínné: immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Mesefesztivál Veszprémben szeptember 17-18-án.

kaboca-mesefesztival.JPGfotó: kabocababszinhaz.hu

Szombaton délelőtt Mesél az ég! - karnyújtásnyira az univerzum címmel lesz előadás, ahol egy felfújható kupolában ismerkedhetnek a gyermekek a csillagok világával szórakoztató módon, majd délután a Nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata tolmácsolásában az Égig érő fa című bábelőadásban egy királykisasszony történetét ismerhetik meg az ifjoncok.

A fél hétkor kezdődő izgalmas  Éjszakai kalandtúra részesei lehetnek a kalandvágyók, mely során különböző állomásokon, kiszabadítandó kis kedvencekkel, világító lézerújakkal bárki hős lehet.

Vasárnap délelőtt a Buboréka Bábszínház Hófehérke történetét bábozza el a gyermekeknek.

 Még több információt a Kabóca Bábszínház oldaláról tudhatsz meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr311705105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása