"Vadételek asztala" Soponyán

2014. augusztus 21. 11:39 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

IMG_6726.jpg

Ha szeretitek a vashúsból készült ételeket, akkor ajánljuk, hogy látogassatok el szeptember 6-án Soponyára, a Sárvíz-völgye Erdészeti-, Vadászati és Ökoturisztikai Központba, ahol megrendezik az Országos Vadgasztronómiai Fesztivált és a Fejér Megyei Vadásznapot.

A rendezvény 8 órától indul a "Vadételek Asztala" Vadgasztronómiai Nemzetközi Szakácstalálkozóval, az itt készült remekműveket meg is lehet majd kóstolni mindenkinek.

4_1.jpg

A nap folyamán lesz nemzetközi retriever vadászkutya verseny, koronglövész kupa, kisállat bemutató, Európa és világbajnok preparátorok kiállítása.  A STIHL-Timbersport magyar favágó válogatott bemutatója mellett a terepjárók szerelmeseinek kialakított erdei akadálypálya, lovas fogatozás színesíti majd a szombat délutánt.

A talpalávalót a délután folyamán a Kákics Együttes, az abai fúvósok, a Bóbita Citera Együttes húzza majd, a színpadon pedig a "Fölszállott a páva" versenyből is ismert Alba Regia Táncegyüttes lép fel.

 

www.vadex.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr536622803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása