Magyar Népdal Napja Martonvásáron

2015. szeptember 09. 17:28 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Holnap, szeptember 10-én kezdetét veszi Martonvásáron a Magyar Népdal Napja, ahol fergeteges és sokszínű programokon vehetsz részt. Az esemény szlogenje: "A népdal mindenkié", bizonyára nem véletlenül, hiszen bárki részt vehet, még bérletet is lehet váltani a helyszínen is.

A programok sora hétvégén csúcsosodik ki, amikor mindkét nap 10 és 18 között Hungarikum udvar, nép játszótér, kézműves vásár és foglalkozások és a Marton-EXPO látogatható.

E mellett szombaton lesz bábelőadás, fúvószenekari és táncstúdió közös műsora,  koncertek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, kvíz, fanfárzenekar, sörivóverseny és természetesen tűzijáték.

A vasárnapot a Dalárdatalálkozó nyitja, egész délig, ahol környékbeli és egy kicsit messzebbről érkezett dalos asszonyok és férfiak vetélkednek, de lesznek garabonciások közben, utcazene fesztivál, délben pedig "Martoni ebédhez szól a nóta". Nem maradhat el a helyi művészeti iskola és a Százszorszép Táncegyüttes fellépése sem, majd a délután folyamán még lesz koncert, "Gyep-show", kvíz és a napot prímástalálkozó zárja.

 További részleteket a program honlapján találsz: http://www.magyarnepdalnapja.hu/

magyar_nepdal_napja.JPG

Kép: www.magyarnepdalnapja.hu

TIPP>>> Ha Martonvásáron jársz, nem hagyhatod ki a Brunszvik-kastélyt, a Beethoven Múzeumot, az azt körülölelő gyönyörű parkot és persze az Óvodamúzeumot!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr857773294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása