Anyák napja táján...

2015. április 30. 16:45 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Tavasz derekán lépten-nyomon virágok vesznek körül minket. Érdemes lelassítani kicsit, kinézni az ablakon, a lassabb utat választani és nem elrohanni a "pályán", esetleg drótszamárra pattanni és tekerni egy jót a Velencei-tó körül, vagy a Bakonyban. Nézz körül, körülvesznek a természet csodái, még ott is, ahol nem várnád, hiszen útközben a repceföldek színe messziről világít a horizonton, derűssé téve napodat. Lassíts kicsit, csodáld a természetet, élvezd az életet!

Ha kicsit többre vágysz, és különlegességeket keresel, látogass el a Vértesi Natúrparkba, ott most a lila és sárga színben pompázó nőszirom-mezők várnak arra, hogy megcsodáld őket! Egy kis ízelítő a hangulatból:

torpe_noszirom_provertes.jpg

Ha tetszik, fedezd fel a Vértes további csodáit is! Több információt a Natúrpark honlapján találsz: www.vertesinaturpark.hu

Ja, és ne feledd, május első vasárnapja Anyák Napja és virágot nemcsak kézbe lehet adni: egy kellemes séta a virágok között együtt, megbeszéve a "világ dolgait" szintén örömöt okoz :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr767417886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása