A hét helyi terméke: Csetvei borok Mórról

2016. szeptember 12. 15:09 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

bor, boldogság, sok mosoly, naplemente, napholdcsillag, család, kutyák, jókedv, borkóstoló, grillezés, otthon édes otthon, jószomszéd, barátok, ezerjóóó...

és talán ezzel már szinte mindent meg is mondtam a Csetvei Pincéről....

Na jó, nem mindent, de mind igaz! És még lehet fokozni, ha eljössz és te is megkóstolod Móron a pincében a borokat, melyek kellő szakmai tapasztalattal, de mégis fiatalos szemlélettel és lendülettel készülnek, sok-sok törődéssel. Részt vehetsz igényednek megfelelően borkóstolókon, borvacsorákon, sőt még csapatépítő tréning is kérhető!

Csetvei Krisztina és családja nem is annyira régen vágott bele a móri pince felújításába és bővítésébe, a saját ízlésnek megfelelő átalakításba és 3 bor-teraszukkal immár télen-nyáron tudják fogadni a vendégeket.

csetveikrisztina-9280_20_masolat.jpg

fotó: csetveipince.hu

A Chardonnay remek kísérője hosszú beszélgetéseknek, a Chardonnay-Szürkebarát-Ezerjó házasságából alkotott nedű 5 hónapig fahordóban érlelődött, az Esthajnalcsillag családi összejövetelekhez ajánlott, a Cellux Szimfónia limitált szériás Olaszrizling, a Királylányka friss és ropogós, a Baba Rosé pedig egyszerűen olyan baba!

 A borokról és a borkóstolókról mindent megtalálsz a pince honlapján!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr1710412570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása