Az év ökoturisztikai létesítménye lett a Pannon Csillagda

2012. október 02. 10:44 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A Turizmus Világnapján adták át „Az év ökoturisztikai létesítménye 2012” díjakat csütörtökön Budapesten.

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) Környezet- és Természetvédelmi Helyettes Államtitkársága, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Turisztikai Főosztálya – együttműködésben a Magyar Turizmus Zrt.-vel (MT Zrt.) – pályázatot írt ki „Az év ökoturisztikai létesítménye” cím elnyerésére. Céljuk az volt, hogy „az ökoturisztikai létesítmények, illetve működtetőik megmérettessenek kínálatuk látogató- és családbarát jellege alapján”.

A pályázatra összesen 9 munka érkezett, a szakmai munkacsoport elbírálása alapján a látogatóközpont kategóriában megosztott első helyezést ért el a Pannon Csillagda Bakonybél.


A díjakat Rácz András környezet-és természetvédelemért felelős helyettes államtitkár, Nemes Andrea turisztikai főosztályvezető, és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója adták át. A győztesek korlátlan ideig használhatják „Az év ökoturisztikai látogatóközpontja 2012”, és „Az év ökoturisztikai tanösvénye 2012” címet.


Forrás: Turizmus Online - www.turizmusonline.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr124815295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása