Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok

kertművészeti napok.jpg

Május 31-június 2. között rendezik meg Fehérvárcsurgón a 9. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat, melynek díszvendégei Franciaország mellett Írország és Litvánia lesznek. 

Az Írország és Litvánia képviselői országaik történeti kertjeit mutatják be, Franciaország küldöttje a versailli Ecole du Paysageról tart előadást.

Az idei év újdonsága a "Botanikai rajzműhely", melynek vezetője Margherita Bongiovanni, a római Studio Arte Floreali tapasztalt tanára, aki Ex-Libris metszetek és botanikai könyvek illusztrátora.


A nyitónapon az Írka-Firka Zenekar tradicionális ír zenét mutat be, míg a zárónapon kerül átadásra a legszebb stand díja.

A három nap folyamán változatos programokkal, többek között lovasfogatos parklátogatással, virágkötészeti bemutatóval, botanikai sétával, kiállításokkal, könyvbemutatóval, gyermekprogramokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

További információ: www.karolyi.org.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr85331845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása