Hétvégi ajánló - Pápáról a Somlóra

2016. június 16. 11:47 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Izgalmasnak ígérkezik az elkövetkező hétvége is, legfőképp, hogy elkezdődött hivatalosan is a nagy VAKÁCIÓ a gyermekek legnagyobb örömére.  Nem is kezdődhetne jobban, mint a hétvégén Pápán megrendezésre kerülő játékfesztivállal! A felnőtteknek pedig innen már csak egy ugrás a Somló, ahol éjszakai Pincetúra teszi izgalmassá a nyári éjszakát. De lássuk a részleteket!

papai_jatekfesztival.JPG

PÁPA ǀ 26. Pápai Játékfesztivál

Az események több helyszínen zajlanak a városban a hétvégén: A Várkert egy nagy játéktérré változik szombat és vasárnap, ahol rengeteg, jobbnál jobb szórakozási lehetőségek várják a kisebbeket és a nagyobbakat egyaránt. A népi játékoktól az építőkön keresztül a gyermeklovagoltatásig lesz minden, amit a gyermekek csak el tudnak képzelni. Természetesen nem hiányozhat a kirakodó vásár és a zenei programok sem. A Fő téren az Ízek tere, zenei programok és további játékok várnak felfedezésre. Az Esterházy-kastély udvarát pedig a felnőtteknek rendezik be, ahol Cseh Sörfesztivál várja az ínyenceket.

somloi_ejszakai_pincetura.JPGfotó: pincetura.somloi.hu

SOMLÓ ǀ Éjszakai Pincetúra

Szombat délutántól kellemes programokat ígér a Somló: kinyítják kapuikat a kápolnák és különböző stílusú (népzenei, kortárs, jazz, illetve klasszikus) zenei előadásokkal szórakoztatják a betérőt, kellemes ráhangolódást nyújtva az esti túrához. Aki a geológia iránt érdeklődik, annak már délelőtt 10 órától az ingyenes geotúrán a helye! A pincék egy része már délelőtt 10 órakor szintén kinyit, majd a többi is folyamatosan és kitűnő programokkal, kostolókkal várnak. Csemegézz az esemény honlapján! Az esti hangulatot a somlói vár külső megvilágítása fokozza.

TIPP>>> Nem akarsz lemaradni az foci EB meccseiről? A Somlón ez sem jelent problémát, keresd a focikivetítős pincéket!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr28814100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása