Megrendezték a II. Nagy Magyar Turizmusnapot Bécsben

2012. október 16. 11:51 - Itthon/Kitti

"A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, a bécsi magyar nagykövetség reprezentatív palotájában idén október 4-én immár második alkalommal került megrendezésre a Nagy Magyar Turizmusnap Bécsben, ahol egész napos randevút adott egymásnak az osztrák és a magyar turisztikai szakma. A rendezvény során két régió, a Közép-Dunántúl és a Balaton kapott kiemelt szerepet. Mintegy 60 turisztikai szakember, szolgáltató érkezett erre a napra Magyarországról Bécsbe, hogy üzleti elképzeléseiket, turisztikai vonzerőiket és kínálatukat bemutassák az osztrák utazási irodák, cégek számára és a sajtó képviselőinek." - írta a Magyar Turizmus Zrt. osztrák külképviselete.

A Közép-Dunántúl régió számos szolgáltatóval, érdekes és szép képekkel tarkított előadással várta az érdeklődőket, akik így megláthatták a Közép-Dunántúl rejtett értékeit, látnivalóit, valamint egy kis ízelítőt kaphattak  a régió híres boraiból és pálinkájából.

kép.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr994851612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása