Libegőzés a Bakonyban

2013. július 20. 19:38 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Libegőzés, Bringarénázás.JPG

Július 15-től minden nap nyitva a Bringaréna. 10:00-tól 18:00-ig várják vendégeinket az Ámos-hegyi pihenőerdőben.

Akár gyalogosan, akár kerékpárral felejthetetlen élményekkel gazdagodnak a Bringarénába látogatók. A Szent Sólyom libegő az Ámos-hegyi kilátóhoz repíti utasait, ahonnan gyönyörködhetnek a meseszép bakonyi látképben.

A felvonóval a kerékpárok is felvihetők, és a pályákon csak gurulni kell lefelé. Ez egy nagyon új és nagyon kényelmes módja a hegyi-kerékpározásnak. A teljesen kezdőket a kiváló tanulópálya várja, ahol elsajátíthatók a terepkerékpározás alapjai. A családi élménypályákon a kicsik is bátran lemehetnek, biztonságosan kikapcsolódva szüleik társaságában. Azok sem unatkoznak, akik izgalmasabb kalandokra vágynak. A cross country és downhill pályákon garantált a magas adrenalinszint.

Aki megéhezik, azt pótolhatja energiáját a büfében.
Kölcsönzőkben pedig bringák és kiegészítők széles választéka várja a vendégeket. Ez nem egy átlagos kerékpárkölcsönző - a Bringarénában csodakerékpárokat lehet kipróbálni.

Ha a kicsik nem fáradnak el eléggé, akkor irány az ugróasztal Holle Anyó udvarán. A kánikulában a felüdülés oázisa Eplény. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr325416620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása