Hal, Vad, Bor, Pálinka a Velencei-tónál

2014. április 28. 15:36 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

díjugratóverseny2o.jpg

Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek
a Velencei-tó turisztikai szezonnyitó fesztiválján, május első hétvégéjén, Agárdon!

Nemzetközi testvérvárosi találkozó Gárdony nyolc testvérvárosának részvételével az EU csatlakozás 10. évfordulóján, megyei lovas díjugrató verseny a Velencei-tó partján, nemzetközi petanque verseny a fesztiválközpontban, játszótér-avató ünnepség a Gárdonyi rönkvár mellett, közösségi kemence fedés avató ünnepség Dinnyésen az ország 20 településéről és a határon túlról érkező kemencebarátokkal, természetismereti programok a Dinnyési Fertőn és az Agárdi Madárvártán, kerékpáros aktivitások a nemrég átadott tóparti kerékpárúton, gyerekprogramok!

- A nagyszínpadon a Kiscsillag zenekar, Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, Kowalsky meg a Vega, Zanzibár, Fitos Dezső Társulat, Pál István Szalonna és Bandája a Fölszállott a páva nyertes produkcióival, Badár Sándor, a Misztrál együttes, a Sajtkukacz zenekar és Bartha Tóni bábszínháza, Paprikajancsi Csúzlizdája az idei Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválon!

A fesztivál az Agárdi Kongaparty és az agárdi PirKompánia tűzszínháza nyitja és zárja! 

További info: www.velenceitofeszt.hu

Szólj hozzá!
Címkék: Velencei-tó

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr986094675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása