Közép-Dunántúl a SVÉT8 gasztrorandevún

2016. szeptember 08. 10:39 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

szakmaihirekhezfoto2_kozepdunantul_20160907.JPG

Stílusos helyszínen, a veszprémi várban kerül megrendezésre szeptember 11-én, vasárnap a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) éves nagyrendezvénye. A rendezvény az Érseki Palota előtti téren pontban délben, a megyés püspök köszöntőjével és asztali áldásával kezdődik, majd cigányzenekar idézi fel a Jó ebédhez szól a nóta hagyományait.

Az esemény remek lehetőség arra, hogy a 15 SVÉT, és a két meghívott helyi étterem, illetve a SVÉT-aspiránsok bemutassák, hol tart aktuálisan a konyhájuk. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött volt, mely helyek pillanatok alatt beteltek a napokban.

Azonban a résztvevőket szeretettel várjuk standunknál, mert kitelepülünk a helyszínre és a régió ajánlataival és az  elmúlt időszakban elkészült kiadványainkkal színesítjük az eseményt. 

Szerezd be a következő régiós kirándulásod ötleteit, miközben ízleled a jobbnál-jobb falatokat! Keresd a Közép-dunántúli Régió standját!

Aktuális információk a SVÉT facebook oldalán!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr10011687925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása