Mozgás-Kihívás-Élmény-Kerékpár =Tour de Velencei-tó

tour de velencei-tó.jpg

Május 17-18-án 4. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb kerékpáros rendezvénye, a Tour de Velencei-tó.

Családoknak ideális választás az ingyenes SHIMANO Velencei-tó Családi túra 30 km-es tókerülése.Kezdő kerékpárosoknak, családoknak is könnyen teljesíthető.

A rendszeres túrázóknak a Vadkacsa túra 60 km-es távja az igazi kihívás, amelynek része a tókerülés is.

A versenyszelem már a gyerekekben is megvan, ők a versenyközpontban elhelyezett, zárt, rövid, füves körpályán kaphatnak ízelítőt a kerékpárversenyek izgalmaiból.  Azok a gyerekek, akik még csak ismerkednek a kerékpározással, a Shimano Kresz Park bringapályáján sajátíthatják el az alapszintű kerékpáros fogásokat és szabályokat a hétvége során.

Az országúti kerékpárosok a CUBE Velencei-tó Maraton 130 km-es és a SHIMANO Velencei-tó Mini Maraton 55 km-es távjai közül választhatják ki a tudásuknak megfelelő távot.

A terep szerelmeseinek is két távot kínálnak: a CUBE Velencei-tó MTB Maraton 64 km-es és 35 km-es versenyén a térség legszebb dombjai között bringázhatnak a mountain bike szerelmesei.

Az eseménynek karitatív célja is van: az eemény a záró állomása a BringaExpo-n indult Jótékonysági "Pozitív Energia" gyűjtésnek. A program célja, hogy az önkéntesek áltam megtermelt wattokkal a velencei óvoda áramköltségén könnyítsen.

További info és nevezés: www.tosport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr156153669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása