Sportos Velencei-tó

2016. augusztus 01. 15:14 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Nyár, napsütés, strand, buli, koncert... Velencei-tó! - és ezen túl szuper sportesemények folyamatosan, ahol lehetsz néző, de akár aktív résztvevő is! Csokorba szedtünk néhányat neked:

Velencei Tóúszás

Augusztus 14-én, vasárnap tölts egy sportos napot a Velencei-tó partján! Ússz egy kicsit, vagy nagyot! Ha még nem tetted, akkor most kipróbálhatod a nyíltvízi úszást 500 méteren, de ha már tapasztalt vagy, akkor nevezz be az 1500 vagy a 3000 méteres távra! Ha még többre vágysz, akkor ott a 6000 méteres!

Na úgy gondolod, ez még nem lenne elég és további kihívásokra vágysz, a vízből kijőve pattanj nyeregbe és karikázd körbe a tavat, miközben megálsz egy kicsit gyalogolni is! Attól függően, hogy mekkora távot úszol, a kis-, közép-, vagy a hosszú távú túratriatlont teljesíted!

Az eseményre kedvezményes szálláslehetőségek és szabadidős programok listáját IDE kattintva elérheted!

II. Bence-hegyi Rock'n Roll Futás

Augusztus 20-án reggel 9-kor rajtol el második alkalommal a Bence-hegyi futás. Ha egy kört teszel meg, az 5,2 km (2,6 km le, majd fel), de ha érzed az erőt magadban, benevezhetsz 2 vagy esetleg 3 körre is! Ha még nem jártál a Bence-hegyen és nem ismerős a terep, tudnod kell, hogy a 2,6 km-en 95 méteres a szintemelkedés! De ez ne szegje kedved! Legyél Te a Bence-hegy királya vagy királynője!

VII. Velencei-Tó Szupermaraton

Szeptember első vasárnapján a Velence Korzóról rajtol a hetedik alkalommal megrendezett szupermaraton a tó körül. Ha csak egy kicsit mozognál, vegyél részt az 1 km-es örömfutáson, de ha komolyabb kihívásokra vágysz, akkor egyéniben a 10 km-es, a 21,0975 km félmaraton, a 30 km-es, vagy akár a 60 km-es távokra nevezhetsz. 3 fős váltóban 30 km-es és 60 km-es táv áll rendelkezésetekre. A verseny útvonala: Velence-Sukoró-Pákozd-Agárd-Gárdony-Velence.

velenceii-to_szupermaraton_a_honlapjukrol.jpgFotó: velenceitomaraton.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr368906818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása