Új helyen a Tourinform Zirc

2014. július 15. 15:36 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

zirc.jpg

 

Ha Zircre látogattok, akkor ne a megszokott helyen keressétek a Tourinform Irodát, ugyanis új helyen, új nyitvatartással várnak szeretettel  minden kedves vendéget.

A turisztikai információs központ egykori régi helyére, a külső apátsági épületszárnyba költözött vissza július elsejétől. Az apátság, a múzeum nyitvatartásához igazodva már hétvégén is rendelkezésre állnak.

IMG_0856.JPG

Az iroda nemcsak Zircről, hanem a környező települések látnivalóiról, szálláshelyeiről, programjairól rendelkezik információval.

Ezek a települések: Bakonynána, Bakonyoszlop, Bakonyszentkirály, Borzavár, Csesznek, Csetény, Dudar, Eplény, Gic, Hárskút, Jásd, Lókút, Nagyesztergár, Olaszfalu, Pénzesgyőr, Porva, Szápár, Tés, Zirc

Új cím: 8420 Zirc, Rákóczi tér 1.

Telefonszám: 88/830 008

E-mail: zirc@tourinform.hu

 Nyitva tartás:

hétfő:szünnap

kedd-vasárnap: 9.00-17.00 óra

 További info a térségről: wwww.zirc.hu és www.bakony-balaton.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr606510591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása