Álmaink netovábbja – vidék extrákkal

2016. szeptember 13. 13:43 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Itt még átölel, ide még elbújhatsz. Nemcsak pihensz, hanem kipihensz, itt nemcsak vagy, hanem létezel. Egyedül, párban, családdal vagy azokkal, akiket szeretsz. Megérkezel, és nem vágysz el onnan. Mert kell a lélek, kell a zöld, kell a magány, kell a társ, kell a szabadság. Itt minden megvan egy helyen.

Van tornácos, van pajtás, van vintage. Fagerenda és modern vonalak. Kicsi csupor, kis kancsó, tejes kanna és közben pedig a legmodernebb technológia. Igen, ez mind együtt él, teljes harmóniában. És ha tudnád milyen közel Hozzád!

tulipanos_vendeghaz.JPG

Tulipános Porta és Vendégház

Visszarepülünk az időben nagyszüleink, dédszüleink csupa szív házikóiba. Az ágykeret frissen faragott, az ágynemű ropogós, az udvaron puha pázsit és gyerekjátékok. A múltból ide csippentettek egy darabot, de úgy, hogy kényelmi szempontból már a mi igényeinkhez igazítottak mindent. Teljes kikapcsolódás, nyugalom és romantika a fagerendás parasztházban Dinnyésen.

csillagvirag.JPG

Csillagvirág Vendégházak

Koccintsunk saját borospincénkben, telepedjünk a búbos kemence köré, üldögéljünk a tornácon és merüljünk el a páratlan környezetben, ebben a bájos, hegyi falucskában, Vértestolnán. Múltidéző, rusztikus vendégház, gerendás mennyezettel családok, társaságok, táborok fogadására is nyitott. Nehéz kimozdulni innen, de ha mégis megtesszük, remek úti célok várnak a környéken.

catherines.JPG

Catherine’s cottage

Annyira egyedi, annyira stílusos. Saját szőlőskert, saját gyümölcsös egy levendulás közvetlen közelében, Csákberényben. Hat különböző méretű ház, elképesztően hangulatos ízlésvilággal berendezve. Ha itt vagy nem vágysz arra, hogy látnivalóról, látnivalóra barangolj. A hely rabul ejt és eszedbe sem jut kimozdulni onnan.

paskom.JPG

Páskom Cottage

Hagyomány és modernitás, a vidéki luxus Lajoskomáromban nem álom, hanem maga a valóság. Lazulós, idilli, elvonulós hely, letisztult stílus, páratlan elegancia. Mediterrán hangulatú kert, fürdő-tó és medence, pinceétterem és borvacsorák. Itt az igényesség érték, a kis Provance, ahol megízlelheted a magyar vidéket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr8211702209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása