Újra szeptemberben találkoznak a gazdák Bábolnán!

2014. augusztus 28. 10:17 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Bábolna3.JPG

Ismét hagyományos időpontban, azaz szeptember 10-13. között várják a gazdákat a Bábolnai  Nemzetközi Gazdanapokra. Ez a legrégebbi szakkiállítás, amely elsősorban a növénytermesztéssel kapcsolatos legújabb technológiákat mutatja be.

bábolna megnyitó.JPG

Fotó:www.babolnaigazdanapok.hu

Az idei évben 170 kiállító, nettó 26.000 négyzetméteren mutatkozik be. A kiállításon megismerhetjük a legkorszerűbb gépkínálatot, vetőmag, műtrágya és növényvédőszer kínálatot. A Gazdanapok hagyományos programja a szántóföldi gépbemutató, ahol működés közben is megnézhetjük a munka-és erőgépeket is.

bábolnai lovak.JPG

Fotó:www.babolnaigazdanapok.hu

A rendezvény nemcsak a gazdák számára tartogat érdekességeket a kísérőprogramok között újdonságot is találunk, a Szapáry-kastélyt idegenvezetővel is megtekinthetjük. Emellett betekinthetünk a ménes udvarba, meglátogathatjuk az arborétumot, ahol a híres lovak temetőjét találjuk, részt vehetünk lovasbemutatón és lovas társaskocsikázáson is

További info:www.babolnaigazdanapok.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr636643813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása