Családi nap a Puskás Akadémián!

2016. szeptember 19. 08:57 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Szívesen ellátogatnál Felcsútra a Pancho Arénához?  Itt a remek alkalom, mert szeptember 25-én vár téged családoddal együtt. Izgalmas és kitűnő programok reggel 10-től a Puskás Akadémia Családi Napon!

puskas_csaladi_nap.jpg

Fellép az Animal Cannibals, Szekeres Adrien, a Groovehouse és a gyermekeket pedig egész nap interaktív gyermekműsorok szórakoztatják. Lesznek népi játékok, kézműves foglalkozások, ugrálóvár, légvár, óriás akadálypálya csúszdával, rodeo szörf, lézerharc, DOTTO mini vonat és még több is!

A programok ingyenesek és még nyereményjátékban is részt vehetsz, ha részt veszel csapatoddal a Puskás Akadémia FociKupán, vagy a Főzőversenyen, vagy végigmész a kijelölt akadálypályán: a kapott karszalaggal a PAFC - ZTE FC mérkőzés szünetében kisorsolásra kerülő 8 db tablet egyikének boldog tulajdonosa lehetsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr1511712177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása