Gesztenyevirágok fesztiválja Sümegen első ízben

Ki ne gyönyörködne így májusban a gesztenyefák virágba borult koronájában... Igazán legyűgöző a hatalmas méretű fa, ahogy büszkén viseli ágai végén a virágait. Igazán jó ötlet ekkortájt fesztivált rendezni lombjának árnyékában. Tehát irány Sümeg, ahol május 9-én, szombaton első alkalommal a Palotakertben kellemes délutánt és estét tölthetünk el!

gesztenyeviragzas-feszt.jpg

Sümegen járva azonban ki ne hagyjátok a várat és a Történelmi Élményparkot! Aki vállalja a kihívásokat, nyugodtan megmászhatja a várhoz vezető utat, a kényelmesebbeknek vártaxi is rendelkezésre áll. A vár tövében áll az élménypark, korabeli harcászati eszközök bemutatójával. Gyermekeknek kitűnő élmény! Aki ennél még többre vágyik, hamisítatlan történelmi élményben lehet része, ha a lovagi tornára és középkori lakomára benevez.

Minderről bővebben a www.sumegvar.hu oldalon olvashatsz.

És ne feledjétek a SZÉP kártyát is elvinni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr267439746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása