SOMLÓ Séd-DŰLŐngélő Borfesztivál

2015. július 10. 11:26 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Első alkalommal hívnak DŰLŐngélésre a somlói szőlősgazdák július 18-án, a Somló-hegy Séd-dűlőjének családi pincészeteibe, ahol a kézműves helyi borokat ízlelheted meg a szépen megművelt szőlőbirtokokon és a hűs pincékben. A borkóstoló mellett izgalmas programokon is részt vehetsz, lesznek előadások komédia stílusban és koncertek, lesz bor-szépségverseny, beszélgetések a borosgazdákkal és pincebejárások.

seddulo.jpgKépek: ©Somló Séd-Dülőngélő Borfesztivál 

A családi pincék gazdái kinyitják a birtokaikat, melyet féltő óvással művelnek, ezért minden résztvevőt kérnek a szervezők, hogy vigyázzanak a szőlőkre, gyümölcsfákra és virágokra. A terület korlátozott infrastruktúrával rendelkezik, ezért igazi nomád fesztivál-élményben lehet részed!

A fesztiválra a belépés ingyenes, de a programokon való részvételhez karszalagot kell váltani, amiért kapsz még egy palacsintát és egy ásványvizet is. Érdemes előre online lefoglalni!

A szervezők a www.somlio.hu oldalon a fesztivállal kapcsolatosan minden tanácsot megadnak, például azt is, mit is hozz magaddal az "éjszakai somlózásra".

Készülj fel és gyere DŰLŐngélni egy jót Somlóra!

somloi_dulongelo_borfesztival.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr577614892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása