Babák a Károlyi-kastélyban

2015. november 19. 16:29 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Melyik gyermeknek ne lenne valami kedvence, akinek minden féltett titkát elmesélheti, vagy eljátszhatja kedvenc szerepeit vele? Ezek közé tartoznak a babák is. Ezt a varázst idézi fel a hétvégén a babakiállítás Fehérvárcsurgón, ahol megismerheted azokat a technikákat is, ahogy azok készülnek. Ezen kívül a babarestaurátorok mesterségébe is bepillanthatsz. Ha kivácsi vagy erre a különleges világra, sietned kell, mert csak november 20-22 között lesz látogatható a kiállítás, mely egyben vásár is.

babakiallitas_fehervarcsurgo.jpg

Fotó: Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó

A kiállítás november 20-án 17 órakor nyílik, majd azt követően 18 órától a hagyományosan megrendezésre kerülő Erzsébet-napi gyertyafényes hangverseny fültanúja lehetsz, melynek méltó színterét a Károly-kastély varázslatos történelmi falai adják. A hangversenyen a Musiciens Libres együttes művészei közreműködésével csendülnek fel Bach, Kodály, Villa-Lobos, Piazolla és Tedesco művei.

karolyi_erzsebet_napi.jpg

Fotó: Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó

TIPP>>> érdekelnek a kastélyok, szívesen látogatnád meg a Károlyi-kastélyt? Ezt megteheted az év minden napján, ahol naponta 6 alkalommal egy órás idegenvezetés indul. Az adventi időszakban még további különlegesség is vár téged:  szombatonként adventi degusztációs vacsora alkalmával belekóstolhatsz a grófi élet ízeibe.

fehervarcsurgo_tel.jpgfotó: Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó facebook oldala

További információt a kastély honlapján találsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr88091266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása