Újabb hazai és nemzetközi elismerés a VeszprémFestnek

2015. november 30. 16:43 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

veszpremfeszt.jpg

Fotó: Mészáros Zoltán, a Veszprémi Ünnepi Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója vette át a díjakat Márta Istvántól, a Magyar Fesztiválszövetség Elnökétől

Az eddig 12 alkalommal megrendezésre került VeszprémFest méltón vívta ki magának az elismeréseket hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

A fesztivál nyaranta több napon keresztül a jazztől a klasszikus zenén keresztül a popzenéig változatos és színvonalas előadókkal kápráztatja el a nagyérdeműt, melyhez a város történelmi  épületei szolgálnak díszletként....

A VeszprémFest a Kiváló Művészeti Fesztivál elismerést 2011-ben 3 évre már megszerezte, melyért az idei évben ismét indult és újabb 3 évig a hazai fesztiválok palettáján színesítheti az élmezőnyt.

A Europe for Festivals Festivals for Europe (EFFE) egy 2014-ben indult, fesztiválokat minősítő kezdeményezés, Európában. A fesztiválok minősítése 2015-ben történt meg, melyben a VeszprémFest az európai 700-as listát, és a hazai 20-as listát erősíti.

Gratulálunk és jó munkát kívánunk a következő fesztivál szervezéséhez! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr948127738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása