Eplény, a hóország - irány a sípálya!

2016. január 04. 11:20 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Végre hamisítatlan téli hangulat vár Eplényben és nem csak a síelés szerelmeseit! Január 1-én kinyitott a sípálya, működik a négyüléses felvonó és egyre több pálya kerül megnyitásra. Igénybe veheted a síiskolát, a kölcsönzőt és melegedhetsz a hüttékben.

Ha nem síelsz, érdemes akkor is kilátogatni és felmenni a felvonóval a hegytetőre, inni egy forró italt a körvárban és gyönyörködni a havas tájban, ahol a fák is fehérbe borulva biztosítják az igazi téli hangulatot.

Érdemes néhány napra szabaddá tenned magad és hétköznap kedvezményesen síelni, vagy kilátogatni szerdán és pénteken, amikor éjszakába nyúlóan (este 10-ig) lehet sportolni a kivilágított pályákon, kedvezményes jeggyel :-)

epleny_img_1757.jpg

fotó: www.siarena.hu

Vajon most milyen lehet odakint? Pillants bele az élőképek valamelyikébe ITT.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr998235376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása