Újra vár a pápai Esterházy-kastély...

2016. február 22. 14:49 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

papa_fb_oldalukrol_nagy_balazs_fotoja.jpgfotó: Nagy Balázs (Esterházy-kastély facebook oldala)

Téli álma után az idei évben ismét kinyitott a pápai Esterházy-kastély, mely jelenleg szerdától vasárnapig, 9-17 között várja, hogy ellátogass termeibe, felfedezd titkait és részt vegyél egy hagyományosnak éppen nem mondható tárlatvezetésen.

Hagyd magad elvarázsolni és teremről-teremre egyre jobban megismerni a grófok és grófnők életét. Bepillanthatsz egy röpke időre a barokk kor irodalmi szemelvényeiből, zenéiből, énekeiből álló játékos vezetés során a kor hangulatába, sőt, alkalmad nyílhat korabeli ruhát is magadra öltened!

papa_esterhazy-kastelycikkhez.jpg

fotó: http://esterhazykastely.papa.hu/

A kastély egyik szárnya a gyermekek birodalmát rejti, ahol nemcsak a szemnek, de a sok apró szorgos kéznek is jut szórakozás. A kétszázezer Lego darabból álló, méretarányos kastély és a szomszédos teremben rejtőző bemutatóasztalokon kívül, egy egész teremben a kis asztalkáknál élhetnek kedvtelésüknek és fantáziájuknak az apróságok, persze Legóból.

Szereted a csokoládét? Szeretnéd tudni, hogyan készül?

Itt a kastélyban ezt is kipróbálhatod a kézműves műhelyben. Lepd meg barátaid, családod különböző ízesítésű, saját készítésű bon-bonokkal...

papa_csokikeszites.JPGfotó: http://esterhazykastely.papa.hu/

Figyeld az aktualitásokért a kastély honlapját, vagy facebook oldalát!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr498410990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása