A hét helyi terméke: Zsusska lekvárok-szörpök-befőttek

2016. április 01. 14:14 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

„Szerintem a befőzés remek dolog, megmenti a nyarat, palackba zárja, tartósítja. Talán mondhatom magamról, hogy a befőzést én egy kicsit másképp teszem, igyekszem lefújni róla a mesterségesen rátelepedett port, új, modernebb köntösbe öltöztetem, új íz kombinációkat kreálok, mert ez számomra kihívás, amit élvezek, nagyon.”  - kezdi bemutatkozását Zsusska.

zsusska_1.jpgfotó: Zsusska facebook oldala

A földrajz, valamint marketing diplomával rendelkező háziasszony munkahelye megszűnésével kapott a lehetőségen, hogy álmát megvalósítva és fejest ugorva az ismeretlenbe, önálló lábra állva őstermelő és kistermelő legyen: házi készítésű lekvárokat és szörpöket készítsen.

Kitartással, munkával és sok szeretettel a munkája iránt elérte, hogy a hobbija lett a munkája, vagyis a munkája lett a hobbija :-) És ez a termékein is érezhető, mert nemcsak a gyümölcsöket, de szíve egy darabkáját is az üvegekbe zárja.

zsusska_2.jpgfotó: Zsusska facebook oldala

A termékeihez nem használ mesterséges színezőket, tartósítószert, vagy egyéb adalékokat. Vannak teljesen cukormentes és nyírfacukorral készült termékei is.

A befőzés során nemcsak a klasszikus, hagyományos szilvalekvár és sárkabaracklekvár, vagy cseresznyebefőtt vonalat képviseli, mert szereti a természet, az erdő-mező gyümölcseit is üvegbe zárni, mint a csipkebogyó, naspolya, vagy a galagonya. Kreativitását és innovációs ötleteit pedig a rumos meggylekvár, rozmaringos almadzsem, vagy az étcsokoládés körtelekvár vonalon éli meg.

zsusska_3.jpgfotó: Zsusska facebook oldala

Termékeit nemcsak üzletek polcain, hanem termelői piacokon, vásárokon is megtalálni. Minderről folyamatos, friss információkat facebook oldalán oszt meg.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr718552412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása